Mobil: 23207586
VELKOMSTBREV

Velkommen til Det Blå Støttepunkt (DBS) og Saunaen. Dit armbånd er personligt, og du må kun medbringe en gæst, hvis der købes adgang via sms. Der er kun adgang med ind-bippet armbånd. Mister du dit armbånd, skal du kontakte din formand så hurtigt som muligt. (Lene Sørensen, mail@klintevikingerne.dk & 2320 7586). Misbrug af armbånd vil føre til udelukkelse fra alle 4 foreninger. Det er desværre blevet nødvendigt, at husrådet ind i mellem gennemfører kontrol af armbånd og sms adgang.

Hoveddøren: Du bipper dig ind til højre for døren. Husk at sørge for at døren er lukket. Den skal have et ekstra tryk / træk for at lukke helt. DBS: Der gøres rent af kommunen én gang om ugen (om sommeren 2 gange) og kun i omklædningsrummene og på toilettet. Foreningerne betaler endvidere for én ugentlig rengøring. Derudover forventes det, at vi alle hjælper hinanden med at holde stedet rent og pænt.

Omklædning: Er skraldespanden fuld, så tømmes den ude i den store skraldespand udenfor. Har du været i bad svaber du gulvet, tørrer snavs og hår op med et stykke køkkenrulle (mangler der, kan du hente en ny i rummet ved siden af toilettet) og der sluttes af med at moppe gulvet over. Hæng gerne moppen op bagefter, så den kan tørre. Glemte sager i omklædningen kommes i den hvide spand under spejlet, lige uden for omklædningsrummene. Er det noget mere værdifuldt (smykker / armbånd) skal det lægges i din forenings skab i mødelokalet og din formand informeres. Er vandlåsen stoppet, pilles risten op og vandlåsen rengøres i køkkenvasken. Damerne: Har du haft døren låst op for at lufte ud, SKAL du låse den inden du forlader omklædningen. (Håndtaget løftes op, for at døren kan låses).

Køkken: Du må gerne låne service og bestik, men det skal skylles, (kopper skrubbes) inden det sættes i opvaskemaskinen. Er opvaskemaskinen fuld, startes den. Der ligger opvasketabs i skabet under vasken. Læg skiltet om tømning på bordet. Er opvaskeren færdig (ingen rødt lys på gulvet) tømmes den. Skiltet lægges i skabet under vasken. Du skal selv medbringe det, du vil spise eller drikke. Kommer du madaffald i skraldespanden, skal den tømmes og bæres ud i skraldespanden udenfor.

Opslagstavlen: bruges hvis du oplever mangler eller har spørgsmål til den daglige drift.

Toilet: Mangler der håndsæbe, papirhåndklæder eller toiletpapir, kan du finde det i depotet ved siden af toilettet.

Mødelokalet: Kan være booket til møder eller andet, men ellers må det gerne benyttes. Husk at holde det pænt og rent. Skabene: tilhører foreningerne. Benyt kun din forenings skab.

Sauna: Du bipper dig ind til venstre for døren. Der er kun adgang med ind-bippet armbånd eller med sms betaling. Der må KUN medbringes og drikkes vand. Det er forbudt at hælde noget på/i/over ovnen. Du skal medbringe et håndklæde eller andet, du kan sidde på. Termostaten må ikke overdækkes. Rygning forbudt. Ingen sko, bortset fra badesko. Da mange bruger saunaen meditativt, henstilles der til lavmeldt samtale. Er der problemer med saunaen, kontakter du din formand.

Husrådet: Består af 2 medlemmer fra hver af de 4 brugergrupper og vi varetager kontakten til FMK. Vi holder møde efter behov. Referat fra møderne hænger på opslagstavlen i mødelokalet.