Mobil: 23207586
BRUGEN AF DBS

For at kunne benytte faciliteterne - omklædning, brusebad og sauna - i Det Blå Støttepunkt skal man være medlem af Klintevikingerne eller en af de fire andre klubber, som har tilladelse til at bruge DBS. Det drejer sig om Kajakklubben, Kaleko Svømmeklub og Havsvømmerne.

Vi er en del vinterbadere, som kommer i tidsrummet 6-10 for at bade og gå i sauna. Desuden nyder vi af og til en dram og en kop kaffe, mens vi får en hyggelig snak.

NB: Man er meget velkommen til at møde op og prøve, hvordan det er at være vinterbader.

PRIS FOR ÅR 2024:

Kontingentet for at være medlem af Klintevikingerne er 100 kr. og yderligere 500 kr. for at benytte DBS, men så er der også fri brug af faciliteterne hele året. Dog skal man påregne 100 kr. for at få udleveret et armbånd, som benyttes til indgang, bad og sauna.

Klubberne betaler for en ugentlig rengøring af DBS + sauna og  desuden betaler klubberne også for rengøringsmidler og andre forbrugsvarer. Faaborg-Midtfyn kommune bidrager med en ugentlig rengøring af baderum, toilet og sauna.

I øjeblikket er der fire klubber, som har aftale om at benytte DBS som klubhus.

De fire klubber holder sammen 4-5 årlige Husmøder, hvor vi holder hinanden orienteret om evt. problemer, laver aftaler om rengøring, husorden og andre aktuelle sager  i forbindelse med DBS. Ved et af de årlige møder deltager repræsentanter fra Faaborg-Midtfyn Kommune.