62611491 Mobil: 23207586
BRUGEN AF DBS

For at kunne benytte faciliteterne - omklædning, brusebad og sauna - i Det Blå Støttepunkt skal man være medlem af Klintevikingerne eller en af de to andre klubber, som har tilladelse til at bruge DBS.

Vi er en del vinterbadere, som kommer i tidsrummet 8-10 for at bade og gå i sauna. Desuden nyder vi af og til en dram og en kop kaffe, mens vi får en hyggelig snak.

NB: Man er meget velkommen til at møde op og prøve, hvordan det er at være vinterbader.

PRIS FOR ÅR 2018:

Kontingentet for at være medlem af Klintevikingerne er 100 kr. og yderligere 500 kr. for at benytte DBS, men så er der også fri brug af faciliteterne hele året. Dog skal man påregne 40 kr. i depositum for at få udleveret et armbånd, som benyttes til indgang, bad og sauna.

Der er en dame fra Klintevikingerne, der gør rent hver uge. Klubberne betaler hende et lille beløb, og desuden betaler klubberne også for rengøringsmidler og andre forbrugsvarer.

I øjeblikket er der tre klubber, som har aftale om at benytte DBS som klubhus.

Vi regner selvfølgelig med, at der efterhånden kommer flere klubber med i ordningen, så vi er flere om at dele udgifterne til den daglige drift.

De tre klubber holder sammen med en repræsentant fra Faaborg-Midtfyn Kommune et månedligt Husmøde, hvor vi holder hinanden orienteret om evt. problemer, laver aftaler om rengøring, husorden og andre aktuelle sager  i forbindelse med DBS: